St. Moritz

Matka jatkui suoraan Venäjältä Joukkuemestaruuskilpailuista harjoitusleirille Sveitsin St. Moritziin. Olen harjoitellut korkealla paljon, mutta tämä on ensimmäinen korkeanpaikanleiri kesällä. Alpeilla sijaitseva St. Moritz on tunnettu urheilijoiden piirissä yhtenä Euroopan parhaista korkeanpaikanleirikeskuksista kesällä. 1800 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevasta kylästä löytyy treenikenttä aivan keskustan ytimestä ja juoksureitit ovat tasaisia ja laadukkaita. Maisevat reittien varrella ovat upeat, molemmin puolin juoksureittejä nousevat vuoret lumihuippuineen.

File 26.7.2015 15.30.22

Alle kahden viikon leirin tarkoituksena on testata ensi vuoden olympialaisia ajatellen, miten kroppa sopeutuu korkealle kesken kisakauden ja varsinkin kun leiri on lyhyt. Yleensä korkeanpaikanleirit kestävät 3-6 viikkoa, nyt harjoittelen korkealla alle kaksi viikkoa. Treenit ovat sujuneet hyvin ja sopeuduin nopeasti ylös, vaikka en ole ollut talven aikana korkealla ollenkaan. Itseasiassa viimeisestä leiristäni korkealla on jo kolme vuotta aikaa. Olen harjoitellut viime talvet käytännössä Suomessa.

File 17.7.2015 11.17.18

Saavuin 23.6 Moritziin, 25.6 juoksin 4x2km vauhtikestävyyttä, 27.6 6x600m radalla ja 30.6 4km vauhtikestävyys+ 10x200m radalla. Viimeisen kovan ratatreenin (2.7) jouduin jättämään väliin ärtyneen akillesjänteen vuoksi. Leiri oli treenien puolesta onnistunut, pieni akilleksen ärtyminen on normaalia ja joskus treeni on parempi jättää väliin ja tehdä korvaavana.

Sunnuntaina Seinäjoella SM-viestit! Nuijamiesten tavoitteena on mitali, minimitavoite TOP 4.

-Janne-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s