Savo Games – pettymys

Lapinlahti, Savo Games ja 3000 metrin esteet. 19.7 oli ympäröity kalenteriin punaisella jo aikaisin keväällä. Lapinlahdella oli tarkoitus hyökätä ensimmäistä kertaa todenteolla MM-kisarajan kimppuun. Savo Gamesin organisaatio rakensi täydellisen kilpailun, keli oli kuten yleensäkin Lapinlahdella loistava, ainoastaan kulku puuttui. Maraton piireistä tunnettu ilmaisu täydellinen kulkemattomuus kuvaa paremmin kuin hyvin tämän päiväistä juoksua. Alla ollut viikko oli haastava sairastelun jälkeen, mutta tuntuma parani päivä päivältä. Urheilu on välissä tällaista. Omia äärirajoja tavoitellessa kaiken pitää osua kohdalleen, jotta tulos olisi haluttu. Jokin ei vain nyt sattunut.

Kesä jatkuu, torstaina Joensuussa jänistelyä miesten 5000 metrillä. Jänistys on sovittu 3000 metriin asti ja yritän vetää nykyisin Oulussa asuvan ja opiskelevan harjoituskaverini Arttu Vattulaisen alle 14 minuutin.

-Janne-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s