RRRabbit. Joensuun Loiste Eliittikisat

Neljä päivää voi muuttaa kaiken. Tänään juoksu kulki ja vire alkaa palaamaan normaaliksi. Ennen kilpailua koutsi T.Lehtinen vannotti, että vaikka juoksu kulkisi, niin minun tulisi lopettaa 3000 metrin kohdalla, mihin asti jänistykseni oli sovittu. Tarkoituksena oli vetää kakkosryhmää, jossa Oulussa asuva harjoituskuverini Vattulaisen Arttu yritti parannella vitosen ennätystään.

Eka tonnin vedin kakkosryhmää aavistuksen kovempaa kuin sovittiin (1000m: 2.46, tavoite 2.47), toisella tonnilla törmäsin korkeushyppypaikan kohdalla Rautasen Lauran kanssa etukaarteessa (toivottavasti hänelle ei käynyt pahasti. Katselin taaksepäin missä Vattulaisen Arttu tulee ja Laura ei ilmeisesti huomannut meitä ollenkaan. Aika täystörmäys tuli) ja kolmannella tonnilla himmasin hiukan, että Arttu ja Kennedy pääsisivät porukkaan mukaan.

Nyt viikon verran treeniä, ensi perjantaina alkaakin Kalevan kisat! 3000m esteet juostaan heti avauspäivänä perjantaina. Muita matkoja en juokse, koska seuraavana keskiviikkona 5.8 juoksen Kööpenhaminassa esteet.

-Janne-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s