Ruotsi-ottelun korvike

Tukholmassa kilpaillaan viikonlopun aikana Ruotsi-ottelu, mutta me poljimme valmennettavani Artun kanssa Iso-Syötteellä pyörää. Tänä vuonna joudun jättämään Ruotsi-ottelun väliin. Akilles on oikutellut juhannuksesta asti ja se on mennyt pikku hiljaa huonompaan suuntaan. Päätimme valmentajani kanssa lopettaa kausi kesken ja ottaa hetken aikaa lepoa juoksusta.

Olen viettänyt kuluneen pari viikkoa pyörän selässä. Tosin sairastelu on vienyt suurimman siivun siitä kaksiviikkoisesta. Syötteeltä löytyy maantie- ja maastopyöräilyyn mahtavat maastot ja reitit. Iso-Syöte onkin tuttu treenipaikka itselleni syksyllä. Ajoimme Iso-Syötteeltä Jurmuun ja Kuusamontien kautta pois. 90km lenkki ja loppuun n. 2,5km nousu Syötteen huipulle. Nousu on juosten kova, mutta pyörällä se on… No, asteen tuskaisempi. Viimeisellä kympillä aloimme hakea Artun kanssa asetelmia viimeiseen nousuun. Vedätettiin itsemme oikein kunnolla väsyneiksi, että kärsitään infernaalisesti loppunousussa. Saatiin kyllä nauttia koko rahan edestä. Tässä Artun tyylinäytettä mäen päällä.

Lenkin jälkeen pidin kestävyysseminaarissa luennon juoksutekniikasta demoharjoituksen kera ja päivä oli pulkassa. Ensi viikolla olisi tarkoitus palata juoksun pariin. Toivottavasti akillekset tykkäävät ajatuksesta.

-Janne-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s