Huippuvalmentaja.fi

Siitähän se ajatus sitten lähti… Siitä mielessä pyörivästä ajatuksesta, että tämän voisi tehdä toisinkin. Siitä kai ne kaikki teot lähtevät. Vaikka sen kuin yrittää sysätä pois ajatuksista, se palaa aina takaisin kummittelemaan.  Jossain vaiheessa se on vain pakko tehdä. Laittaa tulille.

Olen valmentanut juniori- ja aikuisikäisiä, niin kilpa- kuin kuntojuoksijoita oman juoksu-urani ohella vuosien ajan. Valmennettavien matkaskaala on laajentunut vuosien varrella 800 metristä maratoniin ja pitkiin polkujuoksuihin. Ei muuten uskoisi, että kestävyysjuoksu sisältää näin laajan skaalan erilaisia maailmoja! Mutta takaisin asiaan… Tosiaan, olen valmentaessani käyttänyt kokoajan enemmän hyväksi youtubea ja muita sosiaalisen median sovelluksia. Whatsapp ja messenger ovat yleisimmät yhteydenpitovälineet valmennettaviin. Kun olen ulkomailla tai reissussa, saan tekniikkavideoita puhelimeeni ja tietokoneelleni, jotta näen miten homma etenee ja kuinka harppa huilaa. Uudet lihaskuntotreenit, juoksutekniikkadrillit ym. kuvaan videopankkiin, josta valmennettavat voivat käydä katsomassa heille parhaaksi sopivalla hetkellä, miten liikkeet tulisi suorittaa. Valmennettava voi verrata tekemiäni tekniikkavideoita omiin videoihinsa. Mukana on myös valmentajan antama palaute. Näppärää!

Tämä sama kaava toistuu myös oman valmentajani kanssa. Asumme Coach Tuomo Lehtisen kanssa n. 400km päässä toisistamme ja käytämme samoja apuvälineitä harjoittelun seuraamisessa. Videoiden avulla Tuomo tietää koko ajan missä mennään. Kätevää!

Ja siitähän se ajatus sitten lähti. Miksei tätä voisi tehdä laajemminkin? Systeemi toimii ja se on testattu. Halusimme Tuomon kanssa tarjota palvelua myös laajemmalle osalle juoksevaa Suomea. Sattumalta sama ajatus oli kytenyt myös muiden kestävyyslajien toimijoiden parissa. Löimme Iivo Niskasen, Teemu Lemmettylän ja Hannu Airilan kanssa päät yhteen. Tuloksena oli Airilan Hannun omistaman kuntosali Huipun nimeä mukaillen huippuvalmentaja.fi. Lajeina ovat hiihto, triathlon suunnistus ja juoksu. Juoksuvalmennuksesta vastaan yhdessä Tuomo Lehtisen kanssa ja jaamme sitä tietoa, mitä olemme vuosien varrella keränneet maailmalta.

Huippuvalmentaja.fi:stä saat myös ravitsemusneuvontaa by Jaakko Mursu! Makea setti kassassa, vaikka itse sanonkin!

Tervetuloa kokeilemaan palvelua ja nauttimaan juoksemisesta sosiaalisessa ympäristössä!

Terveisin huippuvalmentaja Janne Ukonmaanaho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s