Talven taikaa

Silmä tottuu arjelle. Kuljet samoja katuja ajattelematta, mitä kauneuksia tuttu ympäristösi voisikaan tarjota. Kuljet kotoa töihin tai kouluun ja illalla takaisin. Kauppa, harrastukset ja bussipysäkki ovat päivästä toiseen samoilla tutuilla paikoillaan, kylminä ja sävyttöminä.

Poikkesin polulta, tai pikemminkin tutulta tieltä. Käytin aamulenkkini tutkien ympäristöäni hiukan tarkemmin. Tiesin lähimetsien kauneuden, mutta häikäistyin silti.

 

Olen reissannut maailmaa pohjoisesta etelään ja idästä länteen, toinen toistaan upeammissa paikoissa leirien ja kilpailuiden viemänä. Mitä pidempi reissu on ollut, niin sitä hämmentyneempi olen ollut lentokoneen lähestyessä pitkin rannikkoa Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Rannikko ja laskevan auringon säteet muodostavat Suomen matkailun yhden pyhimmistä yhteyksistä. Suomi on kerta kaikkisen kaunis maa. Suosittelen nauttimaan Suomen luonnosta ja juhlimaan Suomen Itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta syvällä sen ytimessä, lähimetsässäsi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s